Vision, mission och ambition

Engagerade medarbetare 
Trygga patienter

Så skapar vi tandvård i världsklass

Vision

Dental Nordica är en växande och ambitiös hälsoorganisation som vill göra tandvård i världsklass tillgänglig för fler. Därför är vårt mål att utöka verksamheten till alla större nordiska städer inom tre år.

vision
rimliga-priser

Mission

Vi på Dental Nordica är övertygade om att det går att erbjuda tandvård i världsklass till rimliga priser. Därför är vår mission att alltid försöka hitta kvalitativa och långsiktiga lösningar för våra patienter – till lägre kostnader. Genom att växa och effektivisera vår organisation kan vi hålla det löftet.

Motto

Varje gång vi och våra medarbetare ges chansen att ta ett beslut så ställer vi oss frågan: vad är det bästa för patienten? Svaret på den frågan är vår ledstjärna varje dag vi går till jobbet och den gäller alla medarbetare, från tandsköterska och tandläkare till IT-chef och redovisningsansvarig.
skaka-hander
patienter

Välmående och trygga patienter

För oss börjar och slutar allt med patienterna.. Utan dem finns inte verksamheten. Därför bygger vi våra kliniker på stor öppenhet mot våra patienter. Vi berättar alltid noggrant om våra behandlingar för att skapa trygghet hos patienten. Och vi är väldigt tydliga med eventuella kostnader som behandlingen kommer att innebära då vi vet av lång erfarenhet att tandläkarbesök påverkar plånboken på olika sätt hos olika patienter.

Vi försöker så ofta och så mycket som det är möjligt att ha en personlig touch under kontakterna med våra patienter. Varje gång vi möter en av våra patienter är ett tillfälle för oss att bygga en ännu djupare relation. Den långsiktigheten i de personliga relationerna skapar välmående och framgångsrika kliniker.

Moderna metoder

Dental Nordica vill alltid ligga i framkant – även om det är energikrävande att ständigt vara i rörelse. Tekniker förändras och i dag går det väldigt snabbt framåt. Därför är vi inte rädda för att förändra metoder eller verktyg för att fortsätta erbjuda tandvård i världsklass. Det vi däremot inte gör är att springa för fort. Vi tror på beprövade metoder, lärande och kunskap. Vi följer teknikutvecklingen noga – men kommer inte utföra behandlingar om vi inte känner oss 100% säkra på den nya metoden. Som tur är jobbar några av Sveriges bästa specialister på Dental Nordica och vi känner oss trygga i deras omdömen. Hos oss får patienten den mest moderna och trygga tandvården.

3d-tandteknik

Engagerade medarbetare

Vi på Dental Nordica försöker alltid – när tillfällen ges eller öppnas – att inkludera våra medarbetare i klinikernas utveckling. Vi tror på platta organisationer där medarbetare – oavsett position – kan vara med och bestämma över sin arbetsplats. Engagerade och involverade medarbetare leder till en gladare arbetsplats för alla – inklusive våra patienter.

I vår organisation är varje medarbetare unik och vi tror på individuell utveckling. Därför uppmuntrar vi gärna våra medarbetare till kontinuerligt lärande samtidigt som vi också förstår vikten av en god balans mellan arbete och fritid.

På Dental Nordica strävar vi efter att ha jämställda arbetsplatser, bland tandläkare, tandsköterskor och ledningsgrupper. Vi jobbar ständigt med att balansera mellan kön och bakgrund. Vi tror att en balanserad arbetsplats leder till en mer kvalitativ tandvård.

Men det slutar inte bara där. Dental Nordica vill också engagera medarbetarna på fler sätt. Därför har vi vid olika tillfällen erbjudit medarbetare optionsprogram där de får möjligheten att bli delägare i kliniken där de är anställda. Därmed kan våra medarbetare uppfylla drömmen om att själva vara ägare i en klinik utan att behöva lämna en arbetsplats där de trivs.

Ljus framtid

Dental Nordica befinner sig i en expansiv fas. Vi träffar ständigt klinikägare som är redo för att bli en del av gruppen. Vi är väldigt noga med vilka vi tar in som partners och tittar inte enbart på kliniken men också klinikägarens situation och ambitioner. De partners som blir en del av Dental Nordica behöver dela vår vision och aktivt bidra till att upprätthålla den.

Sunrise above road