Uppfyll din dröm
Öppna en klinik

Dental Nordica kan göra drömmen verklig

Vad vi kan göra för dig

Har du alltid velat öppna en egen klinik men inte haft kunskapen eller pengarna för att göra drömmen verkligen? Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att ta det stora steget.

Dental Nordica – en seriös och trygg partner

Dental Nordica befinner sig i en expansiv fas. Vi träffar ständigt personer som är redo för att bli en del av gruppen. Vi är väldigt noga med vilka vi tar in som partners. Att starta en framgångsrik klinik kräver energi, målmedvetenhet och en vilja att alltid leverera tandvård i världsklass. För oss är det viktigt att framtida partners delar vår syn på kvalitativ patientvård och hur en klinik bör drivas ur ett affärsmässigt perspektiv.

Dental Nordica drivs av unga tandläkare med relativt lång erfarenhet. Vår modell är enkel, men framgångsrik. Vi hjälper dig att starta upp kliniken, men det är du som driver det dagliga arbetet. Det tar vanligtvis mellan 2-4 år att bygga en framgångsrik affärsverksamhet. Tack vare vår erfarenhet och kompetens kan vi hjälpa dig att hitta genvägar mot målet och plocka upp alla delar som du inte kommer att hinna med under de första åren. Du får göra det du är bäst på – vi stöttar dig med resten.

Amin Fadakar, grundare och VD

En enkel, men framgångsrik modell

Att starta en klinik behöver inte vara svårt – om du har rätt partner. Nedan berättar vi mer om vad vi kan stötta dig med under din resa.

Lokal och utrustning

Först ska en klinik byggas. Det kräver kunskap och pengar. Det är två saker vi kan hjälpa dig med. Tillsammans med vår arkitekt vi hitta en passande lokal och rita upp hur din drömklinik ska se ut. Sen ska det byggas och monteras. Tack vare långa relationer med leverantörer kan vi pressa ned priserna under alla stegen.

Administration

Många nya klinikägare kan bli överväldiga av allt pappersarbete under de första åren. I vårt team ingår ekonomiansvarig och revisor. Du behöver aldrig mer lägga tid på administration och ekonomi. Vi sköter det för dig så att du kan fokusera på det du själv väljer.

Medarbetare

Att rekrytera, behålla och utveckla kompetenta medarbetare är bland de mest tidskrävande och utmanande uppgifterna för klinikägare. Vår HR-chef hjälper dig med alla personalfrågor, rekryteringar, lönesättning, löneadministration och allt som kan dyka upp. Vi ser till att du alltid har rätt person på rätt plats.

Patientrekrytering

Tiderna förändras. Google och Facebook har tagit stora steg framåt och ska din klinik växa behöver även din närvaro på dessa kanaler växa. Dental Nordica är experter på digital patientrekrytering. Vi har ett mål: rekrytera patienterna som din klinik behöver. Vårt marknadsföringsteam tar därför hand om klinikens webbsida, marknadsföring och patientuppföljning.

Kontakta oss

Har du frågor om Dental Nordica?

Kontakta oss!

Vill du bli en del av Dental Nordica eller kanske är du intresserad av att höra mer om våra kliniker och behandlingar? Tveka inte, kontakta oss!