Inkluderande
Engagerande
Utvecklande

Dental Nordica investerar i sina medarbetare

Vad vi kan göra för dig

Dental Nordica vill alltid ligga i framkant. Därför rekryterar vi alltid engagerade och kompetenta personer som vill fortsätta att utvecklas – år efter år. Läs vidare om vad vi kan erbjuda dig.

Dental Nordica – en seriös och trygg partner

Dental Nordica befinner sig i en expansiv fas och därför söker ständigt nya medarbetare till våra kliniker i Oslo, Göteborg och Stockholm. Vi tror på att inkludera våra medarbetare i hur kliniken ska drivas. Engagerade medarbetare innebär en bättre klinik helt enkelt, från medarbetarnas och patienternas perspektiv. Vi är ett företag som investerar i våra medarbetare. Branschen utvecklas hela tiden och nya kompetenser tillkommer varje år. Därför lägger vi stor vikt vid att utveckla våra medarbetare genom kurser, internutbildningar, och praktik – allt för ett livslångt lärande.

Utveckling betyder även mer än utbildning. Ibland vill medarbetare starta en egen klinik men har kanske inte erfarenheten eller pengarna för att lyckas. I det läget kan Dental Nordica stötta medarbetaren att uppnå sina drömmar. Vi ingår i partnerskap och stöttar den nya klinikägaren att lyckas. Vi har en enkel, men framgångsrik modell. Läs vidare här.

Vill du bli en del av Dental Nordica? Du är välkommen att höra av dig!

Amin Fadakar, grundare och VD

Kontakta oss

Har du frågor om Dental Nordica?

Kontakta oss!

Vill du bli en del av Dental Nordica eller kanske är du intresserad av att höra mer om våra kliniker och behandlingar? Tveka inte, kontakta oss!