Oslo, Göteborg och Stockholm

Tandvård i världsklass
Till rimliga priser

Vi fortsätter att växa!

Rommen Tannlegesenter

Rommen Tannlegesenter är ett toppmodernt kompetenscentrum med specialister, allmäntandläkare, tandhygeinister och tandläkarassistenter. Sedan Amin Fadakar, Dental Nordicas grundare och VD, tog över kliniken 2010 har Rommen Tannlegesenter vuxit närmare 75 procent år till år på antal nya patienter och omsättning. Under 2017 tog klinikens 25 medarbetare emot närmare 6000 patienter och utförde över 18 000 behandlingar.

Rommen Tannlegesenter är lätttillgänglig med bil (gratis parkeringsmöjligheter) och tåg/buss på östra sidan av Oslo. Kliniken har fem utrustade behandlingsrum som täcker alla behov inom yrket, skräddarsydda för bästa möjliga tandvård för våra patienter.

Rommen Tannlegesenter utför alla typer av behandlingar. Från rutinkontroller till fullständig återuppbyggnad av munnen och tänderna. Kliniken specialiserar sig främst på patienter med tandläkarskräck. Tack vare tydligt fokus och god patientvård har kliniken skapat sig ett positivt rykte och lockar patienter från stora delar av Oslo och dess närområde.

Klinikens motto är något som alla medarbetare lever efter varje dag: Patienten i centrum – fokus på smärtfri behandling.

Besök Rommen Tannlegesenter

rommen-tannlege_logo_300x80-1
amin
10854865_569128736551865_7294910413792706717_o
imageedit_1_6086135104
miguel
dentalnordica

Göteborg Tandläkargrupp

Göteborg Tandläkargrupp är den snabbast växande kliniken i Göteborgsområdet. Sedan vi i september 2017 öppnade dörrarna till vår, nya supermoderna lokal har kliniken vuxit från en till tre tandläkare och har inlett rekryteringsprocessen för ytterligare två tandläkare tack vare stor efterfrågan. De får dessutom stöd av specialister, tandsköterskors och assistenter.

Det dagliga arbetet på Göteborg Tandläkargrupp leds av klinikchefen Miguel Carmenes. Miguel har tack vare sitt goda rykte i Västra Götaland på kort tid lockat 1000-tals patienter till kliniken. Redan i dag – knappt sex månader efter öppningen – behandlar Göteborg Tandläkargrupp närmare 30 patienter om dagen.

Med generösa öppettider, närhet till centralstationen och tillmötesgående tandläkare har kliniken snabbt gått upp som göteborgarnas mest eftertraktade akutmottagning. Kliniken har fem fullt utrustade behandlingsrum där vi möter alla våra patienters behov, allt från enklare tandstensrensning till komplicerade behandlingar.

Göteborg Tandläkargrupp specialiserar sig främst på akuta patienter and patienter med tandläkarskräck. Där har vi lång erfarenhet och har fått stor uppskattning av våra patienter genom åren.

Göteborg Tandläkargrupps vision är att alltid, villkorslöst, erbjuda den bästa tandvården till rimliga priser. Genom ett metodisk och kvalitativt arbetssätt, där patienten sätts i centrum, vill klinikens medarbetare skapa en långsiktig relation där patientens behov av tandvård alltid tillgodoses på bästa sätt.

Besök Göteborg Tandläkargrupp

Stockholm Tandläkarcenter

Stockholm Tandläkarcenter öppnar dörrarna i slutet av 2018. Kliniken kommer att bli en av Stockholms modernaste kliniker och vi ser fram emot att välkomna patienter från hela länet till det som ska bli ett kompetenscenter med generösa öppettider. Kliniken kommer inledningsvis ha 12 medarbetare och fem behandlingsrum. Ambitionen är att växa ytterligare under 2019.

stockholmlogo
1005942_326372130827528_1138873068_n